Szolgáltatási feltételekElixir könyvesbolt
Nincs kép beállítva

(1.  verzió, 2012.06.21 9:30 -tól )

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti önmagára nézve. Ezen szerződés elfogadása és a vásárlás véghezvitele írásba foglalt szerződésnek minősül. Az általános szerződési feltételek módosítás esetén iktatásra kerülnek.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Trigon 9000 Kft

Székhely: 8412 Veszprém, Posta u. 67.

Adószám: 13298704-2-19

Cégjegyzékszám: 19-09-507659

Szerződés nyelve: Magyar

Bankszámlaszám: 10201006-50245608-00000000

Elektronikus Ügyfélszolgálat: elixir.trigon@gmail.com

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06-30/956-1125

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges!

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

·         Könyvek

·         CD, DVD, Hangoskönyvek

·         Feng Shui eszközök

·         Gyógyító kristályok

·         Kártyák

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 5%, illetve 27% ÁFA -t, azonban nem tartalmazzák a szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges telefonon, vagy e-mailben, amennyiben legközelebbi vásárlása alkalmával mindössze a kosár tartalmát szeretné összeállítani és megrendelését elküldeni, akkor praktikus lehet a regisztráció elvégzése és a webáruházból való rendelés. További előnye még, hogy 0-24 óráig rendelkezésre áll a megrendeléstől a kifizetésig. Korábban megadott adatait a „Beállításaim” menüpontban is szerkesztheti, bejelentkezés után.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9 – 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, a következő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk telefonon vagy emailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését, ha a kiválasztott terméket nem tartjuk raktáron. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1 – 3 munkanapon belül.A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges  ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A megrendelés leadása után emailben kapott automatikus értesítő nem jelent jogerős visszaigazolást és a megrendelés elfogadását, az csupán egy összefoglaló a megrendelésről.

Rendelés menete a webáruházban

1.      A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

2.      A rendszer egy felbukkanó ablakban tájékoztatja ennek megtörténtéről, ahol megtekintheti a kosara tartalmát. A Mennyiség/Frissítés oszlopban található Kuka ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát. A mennyiséget a megfelelő szám beírásával változtathatja meg, ezután a frissítés Frissítés ikonra kell kattintani, hogy újraszámolódjanak a tételek. 

3.      A lap alján el kell fogadni az Általános szerződési feltételeinket a jelölő négyzet kipipálásval és kattintson a "Tovább a megrendeléshez" című gombra  

4.      A következő lépésben adja meg számlázási adatait és kattintson a "Mentés" gombra.

5.      Szállítási mód kiválasztása a listából. Ezután kattintson a „Tovább” gombra.

7.      Válasszon fizetési módot. Kattintson a „Mentés” gombra.

8.      Ellenőrizze a szállítási és számlázási címet, ha szükséges javíthatja azokat, illetve adhat meg eltérő szállítási címet. 

9.      A „Megrendelés megerősítése” gombra kattintva befejezte a megrendelést. 

10.  E-mail-ben a megrendelés elküldését követően azonnal visszaigazolást kap.

11.  Utánvét esetén adatait telefonon ellenőrizzük amikor a termék szállíthatóvá válik.

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. 

A megrendelt termék / szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a választott fizetési és szállítási módnak megfelelően kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz és ezen visszaigazolással válik véglegessé. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a szállítás díja kedvezőbb.

Szállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a Sprinter futárszolgálat és a Magyar Posta szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, vagy ha előre fizeti azt! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Portósan küldött csomagokat nem veszünk át!

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

A termék átvételétől számított 8 munkanapon belül élhet az elállási joggal. Az általános szabályok szerint a 8 munkanapos határidőbe a termék átvételének  napja nem számít bele.

A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 8. munkanap elteltéig, ebben az esetben ugyanis a fogyasztó az elállási jogát az írásbeli megerősítés kézhezvételének napjától számított nyolc munkanapon belül, legfeljebb azonban az elállási határidő kezdő időpontjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

A Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük, átutalással. Számlaszámát ezért kérjük adja meg.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte. Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ. Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó, hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében szerencsejáték-szerződés esetében, élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szolgáló termékek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződésekre az olyan szállást nyújtó, szállítási, étkeztetési vagy szabadidős szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekre, amelyek alapján a vállalkozás e szolgáltatásokat meghatározott időpontban vagy meghatározott időszakban nyújtja törvény további részletei megtekintése az alábbi linkre kattintva lehetséges.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, jelezze ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatérítjük a termék és a kiszállítás költségét.

Adatkezelés

Az webáruház használata során a részünkre rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozónk. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendeléskézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adjuk át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat  mindaddig rögzítjük, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljül, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a tkornel@neomobil.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a általános szerződési feltételeket, továbbá adatkezelési elveinket.


Rólunk
Kapcsolat

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére