Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/zlap/public_html/elixirkonyvesbolt.hu/libraries/loader.php on line 663
Rólunk - Elixír Könyvesbolt Veszprém

Szeretettel üdvözöljük kiadványaink iránt érdeklődő viszonteladó Látogatóinkat!

Kiadónkat a tiszta szándék hívta életre. Sajnos napjainkban szinte hadjárat folyik az igaz lelkület ellen. Sokan önjelölt próféta módjára próbálják az anyagi síkra taszítani a spiritualitás szentségét, ezzel beárnyékolva azon kevesek munkásságát is, akik mély meggyőződéssel, kiemelkedő tudással és igaz hittel tevékenykednek. Mások alaptalanul, válogatás nélkül megbélyegzik azon emberek mindegyikét, akik a lelkiség fontosságát hangsúlyozva választották hivatásukul e nemes, segítő szándékú, sokoldalú ténykedést. Mint mindenhol, itt is előfordulnak szélsőségek, ezen a területen is fellelhetők profik és kóklerek egyaránt. Kiadónk éppen ezért elsődlegesen a mennyiség helyett a minőséget tartja szem előtt, és ennek fényében válogat a kiadványok között. Célunk széles körben tájékoztatni az érdeklődőket, hiteles válaszokkal szolgálni, és segítséget nyújtani az útkeresők számára, mely reményeink szerint sok ember látásmódját változtatja meg, ezzel pozitívan befolyásolva megtapasztalandó élményeink sokaságát.

Angyali üzenet

Az igazi trauma az ember számára nem a halál, hanem a születés!

Mai nevek jelentése

06.20. Rafael

Héber eredetű, jelentése: Isten meggyógyít.
Fontos éreznie, hogy szükség van rá. Társadalmi elismertségre, egzisztenciára törekszik. Bármit képes megvalósítani, amit igazán szeretne. Nagyon intelligens.

06.20. Dina

Héber eredetű, jelentése: ítélet.
Éreztetni kell vele, hogy mennyire fontos. Önmaga nem teremt, hanem másoktól kap. Feladata az anyagi önfeláldozás a család számára. Környezete bízik benne és támogatja.

06.20. Polett

Latin-francia eredetű, jelentése: kis termetű.
Feladata a harmónia megteremtése. Nehezen alkalmazkodik, a kötelezvényeket nem szereti. Érzelmileg szélsőséges lehet. Nem felejt, ezért nem, vagy csak nehezen tud megbocsátani.

A kivonat Ladó János - Bíró Ágnes: Magyar utónévkönyv és Takács Tibor: Sorsunk a nevünkben címû munkája alapján készült. A kötetet szívbõl ajánlom azoknak, akiket bõvebben is érdekel, milyen lehetõségeket, feladatokat és buktatókat hordoznak nevükben. A könyv általunk megrendelhetõ, ára. 3600 Ft.

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére