Cím: A szeretet hatalma
Szerző: Cynthia V. Diamond
Kategória: spirituális mesekönyv
Kiadó: Kiara Kiadó
Terjedelem: 79 oldal
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
Nyelv: magyar
Méret: 165 X 195 cm
Súly:  0,340 g
ISBN: 978-963-87664-9-6
Ára: 3500 Ft

 

Rövid leírás:

Kellemes időtöltés kicsiknek, és tanulságos olvasmány nagyoknak egyaránt, miközben néhány értékes gondolattal, megszívlelendő tanáccsal és használható tudással gyarapodhatunk.

Ez a gyönyörűen illusztrált mesekönyv sorrendben a harmadik, mégis önálló értékekkel bíró kiadvány, melyben Effi tündér és barátai újabb kalandba keverednek. Ezúttal különös dolgok történnek Tüdérbirodalomban, aminek feltétlenül utána kell járni, mielőtt valami nagyobb galiba kerekedik. Út közben számtalan érdekesség és bonyodalom adódik, melyek megoldásával hőseink alkalmazni tudják azt a bennük lévő tudást, amit az előzőekben megszereztek. A kaland lélek- és személyiségformáló hatásai pozitív módon nyilvánulnak meg. A barátság szálai erősödnek, a szeretet pedig mindenütt jelenlévő.

A mesekönyv keménykötésű, 79 színes, gyönyörűen illusztrált oldalt tartalmaz.

Ha tetszett a könyv, a három tündérlány kalandjairól olvashatsz még A Kristályhegyen túl című könyvben. Ha a kezdetekre vagy kíváncsi, akkor a Tündértitkok című könyv is tetszeni fog, melyben egy rövidke történetet találsz sok tündérigével, és azok használatának leírásával. Ehhez a könyvhöz ajándékot is mellékelünk, melynek részleteiről a könyv információs oldalán, illetve az Elixír boltban adunk felvilágosítást.

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére