Cím: A Kristályhegyen túl
Szerző: Cynthia V. Diamond
Kategória: spirituális mesekönyv
Kiadó: Kiara Kiadó
Terjedelem: 84 oldal
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
Nyelv: magyar
Méret: 165 X 195 cm
Súly:  0,362 g
ISBN: 978-963-87664-8-9
Ára: 3500 Ft

 

Rövid leírás:

Kellemes időtöltés kicsiknek, és tanulságos olvasmány nagyoknak egyaránt, miközben néhány értékes gondolattal, megszívlelendő tanáccsal és használható tudással gyarapodhatunk.

Ez a gyönyörűen illusztrált mesekönyv sorrendben a második, mégis önálló értékekkel bíró kiadvány. A könyveben Effi tündért ismerhetjük meg az előzőeknél alaposabban, az ő fantasztikusan izgalmas kalandozásairól szólnak a történetek. A tündérek titokzatos világába látogathatunk el, és még azon is túlra, hiszen hőseink útra kelni kényszerülnek, hogy segítsenek Ranának, és Rénának, a kevésbé találékony testvérpárnak. Út közben számtalan érdekesség és bonyodalom adódik, melyek megoldásával hőseink is rengeteg pozitív tulajdonságra tesznek szert.

A mesekönyv keménykötésű, 84 színes, gyönyörűen illusztrált oldalt tartalmaz.

Ha tetszett a mese, és szívesen olvasnál még a három tündérlány kalandozásairól, akkor megteheted, hiszen megjelent a következő történetet tartalmazó könyv is, A szeretet hatalma címmel. Ha a kezdetekre vagy kíváncsi, akkor a Tündértitkok című könyvet keresd a boltban. Ehhez még ajándékot is adunk Neked, melynek részleteiről a könyv felületén olvashatsz, vagy az Elixír üzletben tájékozódhatsz.

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére