Cím: Tündértitkok
Szerző: Cynthia V. Diamond
Kategória: spirituális mesekönyv
Kiadó: Kiara Kiadó
Terjedelem: 58 oldal
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
Nyelv: magyar
Méret: 165 X 195 cm
Súly: 0,288 g
ISBN: 978-963-87664-7-2
Ára: 3500 Ft

 

Rövid leírás:

Kellemes időtöltés kicsiknek, és tanulságos olvasmány nagyoknak egyaránt, miközben néhány értékes gondolattal, megszívlelendő tanáccsal és használható tudással gyarapodhatunk.

Ezeket mindennapjaink részévé téve olyan pozitív alapokra tehetünk szert, mely döntő jelentőségű életünk során. Mi felnőttek, már tudjuk ezt, és sokat dolgozunk azon, hogy alapvető gondolatainkat a megfelelő irányba mozdítsuk el. De mi lenne akkor, ha ezt már egészen aprócska korban, játszva és könnyedén magukévá tehetnék a gyerekek? Ez a könyv ehhez nyújt segítséget.

A mesében megismerkedhetünk Effivel, a varázslatos tündérlánnyal, aki meghatározó szereplője ennek a könyvnek, és a már elkészült folytatásoknak is. A tündérek titokzatos világába látogathatunk el, és a meséből megtudhatjuk, hogyan kezdődött a barátság az emberek és a tündérek között, majd fény derül néhány tündértitokra is.

A könyv kedves, könnyen megjegyezhető mondókákkal segíti elő a pozitív hangolódást. Nem utolsó sorban azt az érzést erősíti a gyerekekben, hogy minden nehéz helyzetben van megoldás. Ezzel a hozzáállással a kiszolgáltatottságban való elmerülés helyett a tettrekész, tenni akaró, hittel teli állapotot idézi elő, mely nagyban hozzájárul boldogulásunkhoz, ebből következően boldogságunkhoz is.  

A mesekönyv keménykötésű, 58 színes, gyönyörűen illusztrált oldalt tartalmaz.

Minden könyv mellé ajándékot adunk annak, aki a könyvet ezen a felületen rendeli meg, vagy üzletünkbe személyesen ellátogat.

Ha már megkaptad, vagy esetleg máshol megvetted a könyvet, akkor is gyere el hozzánk, mert az ajándékodat természetesen ebben az esetben is átveheted a könyved felmutatásával. Üzletünkben számos, a meséhez kapcsolódó kiegészítő termék vásárolható.

Még egy jó hírünk van: Effi tündér kalandjai nem érnek véget, már elkészültek a további történetek is, melyeket A Kristályhegyen túl, illetve

A szeretet hatalma címekkel találsz meg a boltban.

Bővebb információt az Elixír könyvesboltban, vagy annak elérhetőségein találsz.

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére