emlekek mCím: Átok és Áldás
Szerző: Iványi Viktória Cintia
Kategória: szakkönyv
Kiadó: Kiara Kiadó
Terjedelem: 172 oldal
Kötés: puha, ragasztott
Nyelv: magyar
Méret: 14 X 21 cm
Súly: 232 g
ISBN: 9789638766458
Ára: 3200 Ft

 

 

  

Mindannyian tudjuk milyen az, amikor nem jól mennek a dolgok. Azt is tudjuk, hogy előbb vagy utóbb megtaláljuk problémáinkra a megoldást. A kezedben tartott könyv is egy lehetőség, mely segít abban, hogy az életed újból pozitív irányt vegyen. Főként olyan esetekben hasznos, melyekben „idegenkezűség” alapos gyanúja áll fenn.

  • Ha úgy gondolod, hogy életed negatív eseményei ártó szándék miatt jöttek létre,
  • ha úgy érzed, hogy rajtad kívülálló okok miatt szenvedsz,
  • ha konkrét haragosod van, akiről bármit feltételezel,
  • ha régóta csak bosszúságok tartanak rabságban,
  • ha már minden más magyarázat kudarcot vallott, akkor erre a könyvre van szükséged.

Az itt leírt egyszerű, érthető és használható technikák a legtöbb esetben azonnali változást hoznak.
Mire vársz?
Változtatni akarsz?
Neked kell cselekedned!


 

Részlet az Átok és Áldás című könyvből:
 
Anyagi világunk tulajdonképpen a különféle rezgések megnyilvánulása. Attól függően, hogy éppen hogyan érezzük magunkat, saját rezgésünket is befolyásolhatjuk. Ez azért is jó hír, mert ez egy lehetőség arra, hogy magunkhoz ragadjuk sorsunk irányítását. Akkor, amikor valamilyen oknál fogva a megszokottnál alsóbb szinteken tartózkodunk, érzékelhetjük úgy, hogy baj bajt tetéz. Ha hajlamosak vagyunk az önsajnálatra, akkor okozunk csak igazán nehézséget önmagunk számára.  Amíg azon rágódunk, hogy mennyire borzasztó, hogy éppen velünk történik mindez, csak egyre mélyebbre merülünk a mocsárban. Csodálkozva tapasztaljuk, hogy ennél még lejjebb is van élet, bár ezt korábban elképzelni sem tudtuk volna, hiszen már jó pár körrel ezelőtt is készültünk belepusztulni sanyarúra kerekedett sorsunkba.
A rezgések szintjén ez azt jelenti, hogy egyre mélyebbre csúszunk, és ha innen nézed, nincs is mit csodálkozni azon, hogy a külvilágban valóban az összeomlás veszélye fenyeget.
   Kell, hogy valami kimozdítson innen, különben tényleg elveszünk! Általában ráun az ember az önsajnálatra egy bizonyos idő eltelte után, s abban a pillanatban, amint nem a probléma megléte áll a fókuszban, megjelenik a megoldás. Csak egy kis időre kell megállítani a negatív gondolatok áradatát, és a lehetőségekre koncentrálni. Ha ez sikerül, a következő tapasztalás az lesz, hogy a rengeteg gond egytől egyig mind megoldódik valamilyen módon. Lesz olyan, amiért jobban meg kell dolgozni, de akad majd olyan is, ami szinte magától szűnik meg, mintha soha nem is létezett volna. Rezgésszintünk rögtön megugrik attól a sikertől, mely az első megoldás lehetőségével kecsegtetett. Emelkedettebb szinten könnyebben jön a többi siker, míg végül aztán arra eszmélünk, hogy visszatornáztuk magunkat a normál, általános energetikai tartományba, vagyis minden a régi, megszokott módon mehet tovább.
   Energetikai ugrás felfelé is lehetséges, mely hasonlóképpen nyilvánul meg. Ez esetben a könnyedséget, a mámort, a problémanélküliséget éli meg az ember valamilyen extrém történés következményeként, ilyen például egy újonnan kialakult szerelmi kapcsolat. Ha ezt a megemelkedett szintet hosszabb távon meg tudja tartani az alany, a hétköznapok többi területén is kimagaslóan pozitív élmények érhetik. Amikor valaki élni tud a lehetőségekkel, a siker viszi tovább még egy darabig. Persze (kevés kivétellel), egy bizonyos idő elteltével ez az állapot is visszarendeződik, mint minden más kibillenés.
   A fent említett példákból láthatjuk, hogy a rezgéstartománynak, amiben létezünk, rendkívül nagy hatása van a mindennapi életünkre. Ezt sokan felismerték már, ezért születik ennyi könyv a pozitív gondolkodástól, az „érezd jól magad”-on át, a hallgass a szívedre jó tanácsokig.
Valóban nem mindegy, hogy érzed magad, mert ily módon felelőssé válsz életed alakulásáért.
   Minden kapcsolat (szerelmi, baráti, munkahelyi, rokoni, stb) energiacserével jár. Minél mélyebb érzelmeket táplálunk egy kapcsolatban, annál intenzívebb az energiák egymásra hatása. Mindegy, hogy éppen szeretünk, vagy gyűlölünk, önmagunkra is hatással vagyunk. Fontos tudni, hogy a legcsekélyebb érzelmi megnyilvánulás esetén is kötelékek épülnek ki két ember között, nyilván az érzelmi intenzitásnak megfelelő mértékben. Abban az esetben is, ha éppen utáljuk a másikat.

 

 

 

Életünk alakulása csak rajtunk múlik. Itt az idő, hogy tegyünk érte!

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

 

 

 

Lap tetejére